BCR City Card

BCR“O viață agitată devine o viață bogată cu BCR City Card!” Probabil ați auzit mai multe reclame de acest gen legat de BCR. Ce este BCR City Card? Și cine pot beneficia de acest beneficiu?

Banca Comercială Română a fost fondată în 1990 ca membră a ERSTE Group. Este cea mai importantă societate bancară din România având 22 centre de afaceri, 562 unități de lucru, 15.200 terminale de plată cu cardul la comercianții în țară. Are oferte de împrumut bancar, împrumut pentru prima casă, promoții pentru studenți, oferte pentru pensionari, servicii de internet banking și mobile banking. De-a lungul anilor BCR a fost subiectul a multor sondaje de opinie. De exemplu anul trecut GfK România a efectuat o cercetare despre băncile române și gradul de încredere a clienților în acestea. Sondajele de opinie realizate în mai multe județe din România au rezultat că BCR este cea mai de încredere bancă din țară. city card

Anul acesta ne-a surprins cu o altă ofertă excepțională pentru tineri. BCR city Card este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 23-30 ani, studenți sau angajați. Este un card de debit la care ai dreptul dacă ai deja un cont curent. BCR City Card îți oferă posibilitatea să te bucuri la maxim de festivale, petreceri, restaurante, excursii organizate de primărie. Avantajele sunt satisfăcătoare: fără comision la extragere și plata cu cardul, acces 24/7 la orice bancomat sau P.O.S., și reduceri de până la 35% la partenerii City Card.

Așadar dacă ai deja 23 ani și nu ești trecut de 30 profită de City Card și bucură-te de viața agitată.

Leave a comment